nieuws

Hampshire introduceert steparrangement

Hotel

Hampshire Hotels heeft op de Veluwe een nieuw, milieubewust arrangement geïntroduceerd. Gasten kunnen gebruik maken van elektrische steps om van hotel naar hotel te steppen, in die hotels worden de accu’s opgeladen en krijgt de gast een biologisch diner of lunch geserveerd.

Hampshire introduceert steparrangement

Hampshire gaat voor het steparrangement samenwerken met SOS Sports & Events die de steps levert. Voorlopig is het arrangement alleen beschikbaar in de Hampshire Inns op de Veluwe: Mooi Veluwe in Putten en Landgoed Stakenberg bij Elspeet.

Omdat de steps elektrisch voortbewegen vallen ze onder de snorfietsen, en moet men minimaal zestien zijn en in beztit van een (brommer-) rijbewijs. Een helm is niet verplicht.

Hampshire noemt het een ontspannen en verantwoorde manier om de Veluwe te ontdekken. Om dat verantwoorde nog te benadrukken zijn in het arrangement alleen biologische maaltijden opgenomen.

Ronald Cordes van Hampshire Mooi Veluwe is enthousiast: ‘Een fantastisch nieuw product. Ecologisch, biologisch, milieuvriendelijk en uniek in een arrangement. Dit is echt very Hampshire.’

Meer berichten over Hampshire:

Reageer op dit artikel