nieuws

Hampshire twee hotels rijker

Hotel

Twee hotels in Limburg hebben zich aangesloten bij Hampshire Hospitality & Leisure. Boshotel Vlodrop in Vlodrop en Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch dragen sinds 1 januari het logo van de hotelgroep.

Hampshire twee hotels rijker

De nieuwe aanwinsten van Hampshire liggen midden in de natuur in gemeente Roerdalen, nabij Roermond. Kasteel Daelenbroeck – Hampshire Classic beschikt over negentien kamers, waaronder een torenkamer en bruidsuite. Aan de binnenplaats van de Voorburcht zijn het terras, het restaurant en de tuinzaal gelegen. Momenteel worden in de Hoofdburcht van het kasteel vijf torensuites gebouwd. Hampshire verwacht dat de suites begin april klaar zijn.

Hampshire Boshotel Vlodrop ligt midden in de bossen van Nationaal Natuurpark ‘De Meinweg’. Het viersterrenhotel telt 82 luxe kamers, waaronder suites en zorgkamers. Het hotel dat aan de Duitse grens ligt, beschikt onder andere over een Wellness Center en zeven zalen voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en recepties.

De Hampshire hotelgroep is opgericht in 2001 en sindsdien heeft een vijftigtal hotels in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland zich aangesloten.

Reageer op dit artikel