nieuws

Hampshire zet twitterende en bloggende fietser in

Hotel

Hampshire Hotels is in aanloop naar de Hampshire fietsmaanden van mei tot en met augustus, een sociale media-actie gestart. De hotelgroep heeft een enthousiaste fietser geselecteerd die zestig dagen lang fietst, blogt en twittert over zijn tocht van het ene Hampshire hotel naar het andere.

Hampshire zet twitterende en bloggende fietser in

Hans Hendriks uit Leidschendam is op 2 mei officieel bij Apollofirst – Hampshire Classic in Amsterdam gestart met zijn fietstocht. In zestig dagen wil hij zestig Hampshire Hotels bezoeken.

Hendriks twittert en blogt over zijn fietsavontuur. ‘We zijn er zeker van dat Hans Hendriks onze gasten en volgers kan inspireren met mooie foto’s en leuke beschrijvingen’, aldus commercieel directeur Kees van Wezel van Hampshire Hospitality.

De fietsende hotelbezoeker is op twitter te volgen via @hanshendriks59 en op de weblog http://blog.hampshire-hotels.com. De hoteltoer van Hendriks dient als aftrap van de Hampshire fietsmaanden die van mei tot en met augustus plaatsvinden.

Reageer op dit artikel