nieuws

Handboek over toeristen uit BRIC-landen

Hotel

De internationale hogeschool van Breda, de NHTV, heeft een handboek geschreven voor de toeristisch-recreatieve sector hoe om te gaan met toeristen uit Brazilië, Rusland, India en China, de zogeheten BRIC-landen.

Handboek over toeristen uit BRIC-landen

Het boek ‘Kijk, de toerist van morgen’ wordt op 26 januari gepresenteerd. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan staatssecretaris van Economische Zaken, Frank Heemskerk.

De presentatie vindt plaats tijdens een seminar over waar de nieuwe toerist uit de BRIC-landen in de schijnwerpers worden geplaatst. Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) geeft tijdens het seminar het startsein voor de bewerking van de Russische markt met de zogeheten Russia Alliance.

De Russia Alliance is een samenwerkingsverband tussen Schiphol Group, Air France/KLM en het NBTC om de Russische markt te bewerken.

Reageer op dit artikel