nieuws

Handige applicatie van YTL voor families

Hotel

YTL Hotels heeft een applicatie geïntroduceerd die gasten in staat stelt voor aankomst in een hotel met elkaar kennis te maken en gegevens te delen. Vooral voor gezinnen op reis lijkt dit een interessante service.

Handige applicatie van YTL voor families

Op de Facebook-pagina kunnen gasten die een kamer hebben geboekt bij YTL gegevens delen met mensen die ook een kamer hebben besproken. Gasten kunnen bijvoorbeeld vertellen wanneer zij verblijven en welke samenstelling hun gezin heeft.

Kinderen

De applicatie maakt het ook mogelijk contact te leggen met andere gasten en zo bijvoorbeeld te weten komen of er meer gezinnen met kinderen verblijven. De naam van deze tool is daarom ‘familyc@nnect’.

Persoonlijke pagina’s

Berichten die door gasten via de applicatie worden gepost op de Facebook-pagina van de hotelketen, kunnen worden doorgeplaatst op persoonlijke pagina’s van het sociale netwerk. Nog niet op alle hotels van YTL van toepassing. Voorlopig gaat het om enkele hotels in Maleisië, Japan en Frankrijk.

Reageer op dit artikel