nieuws

Hans Kennedie adviseur af bij Starwood

Hotel

Hans Kennedie is niet langer adviseur van Starwood Capital, de koper van het merk Golden Tulip. Na de verkoop van Golden Tulip aan Starwood ging de gevallen topman als adviseur aan de slag bij de nieuwe eigenaar van het merk.

Hans Kennedie adviseur af bij Starwood

Het Financieel Dagblad meldt dat het adviseurschap van Kennedie bij Starwood Capital is beëindigd.

Op 3 juli maakte Starwood Capital bekend het merk Golden Tulip over te nemen. Topman Hans Kennedie vertrok daarbij uit de directie van Golden Tulip, maar bleef wel als adviseur bij de afdeling International Franchise Development betrokken.

‘Ik verwacht een belangrijke steun te worden voor de franchise-activiteiten van het Starwood Capital Hospitality team’, aldus Kennedie begin juli na de definitieve overname van het merk Golden Tulip door Starwood.

Afgelopen maanden doken berichten op dat Kennedie zou werken aan de bouw van een nieuwe hotelketen. De man die Golden Tulip in 2002 kocht zou zijn pijlen richten op hotels op de Balkan.

Reageer op dit artikel