nieuws

Hans Kennedie start nieuwe hotelgroep

Hotel

Hans Kennedie heeft Swiss International Hotels opgericht. De man die vorig jaar zijn Golden Tulip failliet zag gaan, is President & CEO van het nieuwe bedrijf. Het Zwitserse Swiss International heeft ambities in Nederland.

Hans Kennedie start nieuwe hotelgroep

In een persverklaring staat te lezen dat Swiss Internation Hotels naast Kennedie ook opgezet is door Anne en Alain Cheseaux. Swiss International Hotels verzorgt voor bijna vijftig hotels in vijf verschillende landen de verkoop, marketing en reserveringen van hotels.

Naast het management over Swiss International Hotels is Kennedie ook HEAL & Partners gestart. Dit bedrijf is actief op het gebied van e-distributie, verkoop en marketing ondersteuning, human resources en interieurontwerp.

Swiss International Hotel

Alain Cheseaux is benoemd tot Chairman of the Board van Swiss International Hotel. Hij volgt daarmee zijn vrouw Anne Cheseaux op, die op haar beurt Chairman of the Board van CFB network wordt, een adviesbureau voor de hotelindustrie.

Het hoofdkantoor van Swiss International Hotel is gevestigd in Zürich. HEAL & Partners Sarl zetelt in Gland, eveneens in Zwitserland.

Golden Tulip

Swiss International Hotels verwacht overeenkomsten te tekenen met hotels in Zwitserland, Duitsland en Nederland. Kennedie laat vanuit Zwitserland aan MissetHoreca.nl weten dat, wanneer er relevant nieuws is, dit wordt gemeld richting de media.

In ons land runde Kennedie tot halverwege vorig jaar Golden Tulip. Na het faillissement van Golden Tulip en de verkoop van het merk werkte Kennedie nog even voor de nieuwe eigenaar van het merk, Starwood Capital.

Eind vorig jaar wist MissetHoreca.nl te melden dat Kennedie in het diepste geheim werkte aan een nieuwe hotelgroep. Op 1 juli is de realisatie van Swiss International Hotels en HEAL & Partners een feit.

Reageer op dit artikel