nieuws

Haringhappen voor het goede doel

Hotel

Twee verschillende haringparty’s hebben vorige week samen ruim 20.000 euro opgebracht voor goede doelen.

Haringhappen voor het goede doel

De afdeling Baarn/Soest van Koninklijke Horeca Nederland organiseert jaarlijks een haringparty voor een goed doel, ditmaal Dierenbescherming Eemland en Zorginstelling Schoonhoven. De Amerikaanse veiling, in samenwerking met onder andere hotel Hilton Soestduinen, bracht 17,500 euro op.

Tijdens de veiling werden door diverse horecabedrijven tussentijdse prijzen beschikbaar gesteld voor de 250 aanwezigen. Bestuursvoorzitter Antonio van den Hengel laat weten trots en tevreden te zijn met het resultaat.

Ook het Crowne Plaza Promenade Hotel in Den Haag hield een haringparty, en general manager Jos Jumelet overhandigde een cheque van 2800 euro aan de We Care Foundation.

De We Care Foundation zamelt tot november geld in voor het Nationaal geschenk van de Horeca, een geschenk aan goede doelen ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van de Koninklijk Horeca Nederland. Dit geschenk wordt op 4 november door Hare Majesteit de Koningin overhandigd aan de Dak- en thuislozen.

Reageer op dit artikel