nieuws

Hazen nieuwe hotelvoorzitter KHN

Hotel

Frans Hazen is de nieuwe voorzitter van de sector Hotels van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). De eigenaar van Hotel en Residence De Draak in Bergen op Zoom is tijdens de Algemene Ledenvergadering gekozen tot opvolger van Luit Ezinga. Hazen heeft zijn speerpunten al helder op het netvlies.

Hazen nieuwe hotelvoorzitter KHN

De 55-jarige Frans Hazen is sinds 1984 eigenaar van De Draak in Bergen op Zoom, één van de oudste logiesverstrekkende bedrijven van het land. Vijf jaar eerder kwam hij bij De Draak en vervulde er een managementfunctie. Hazen studeerde daarvoor aan de Hoge Hotelschool in Den Haag.

Geridderd

Fans Hazen werd tijdens de Algemene Ledenvergadering op 27 november in Bussum unaniem gekozen als nieuwe voorzitter van de sector Hotels van KHN. Hij volgt Luit Ezinga op, die bij zijn afscheid werd benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Distributiekosten

De nieuwe hotel voorman heeft zijn speerpunten voor zijn nieuwe functie al bepaald. ‘Eén daarvan is het verbeteren van het imago van de sector. Daarnaast wil ik mij inzetten voor het verder terugdringen van de administratieve lastendruk. Ik wil tevens de aandacht vestigen op distributie. Met name het realiseren van lagere distributiekosten voor de hotels in Nederland’, aldus Hazen.

Zie ook:

Hotelcoryfee Luit Ezinga geridderd

Hazen nieuwe hotelvoorzitter KHN

Reageer op dit artikel