nieuws

Heineken denkt na over hotel

Hotel

Heineken denkt na over het starten van een hotel in Amsterdam. Dat bleek tijdens de presentatie van Heineken the City, een beleveniswinkel in Amsterdam waarbij alles draait om het merk Heineken.

Heineken denkt na over hotel

Tijdens de opening van Heineken the City liet een woordvoerder ontvallen dat de bierbrouwer hoopt termijn meer panden bij de flagshipstore op de hoek van de Amstelstraat en de Wagenstraat te kunnen werven, waar horeca-activiteiten kunnen worden ontplooid. Daarbij wordt onder meer gedacht aan een Heineken-hotel.

Heineken the City is een beleveniswinkel waarbij alles draait om het in de horeca bekende biermerk. De winkel heeft alle souvenirs, een exclusieve modecollectie, bier uit heel de wereld en zelfs een complete opnamestudio.

Bekijk hier het uitgebreide fotoverslag van de opening van Heineken the City.

Reageer op dit artikel