nieuws

Hendrik Bosch weg bij Amstel Hotel

Hotel

Hendrik Bosch vertrekt bij het Amstel Hotel. Het nieuws komt niet van Bosch zelf maar van de Zweedse restaurantsite www.restauratoren.se. De site meldt dat de Zweed Nils Axing, nu nog ceo van het Grand Hotel Stockholm, over een paar maanden aantreedt als de nieuwe directeur van het Amsterdamse tophotel.

Hendrik Bosch weg bij Amstel Hotel

Nils Axing is een hotelman met een grote staat van dienst. In Stockholm leidt hij al jaren het chique Grand Hôtel. Axing ambieert al een tijdje een internationale job, verklapt hij op restauratoren.se (Hier vertaald). ‘Toen mij werd gevraagd het InterContinental in Amsterdam te gaan leiden, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik meteen ja gezegd’.

Opmerkelijk

Het is hoogst opmerkelijk dat de wisseling van de wacht al wel in Zweden maar nog niet in Nederland is gecommuniceerd. Misset Horeca zal later vandaag proberen een reactie te brengen van het Amstel Hotel.

Reageer op dit artikel