nieuws

‘Herfstvakantie in eigen land

Hotel

Nederlanders laten zich door het weer niet van de wijs brengen. Volgens Landal GreenParks zullen veel Nederlanders de herfstvakantie gewoon op eigen bodem doorbrengen. Of net over de grens.

‘Herfstvakantie in eigen land

‘De vraag ligt bijna 20 procent hoger dan vorig jaar’, laat Landal dinsdag weten tegenover het ANP.

Volgens de bungalowgigant komen de boekingen voor de herfstvakantie op gang zodra mensen weer terug zijn van de zomervakantie. Waar de regio midden nog vakantie aan het vieren is, zijn de mensen in het noorden van het land al weer een paar weken aan de slag. ‘Ook uit de regio midden worden flink hogere boekingscijfers genoteerd.’

Landal denkt dat de verhoogde belangstelling voor vakanties in de buurt te maken heeft met de vliegtax en brandstoftoeslagen. ‘Veel mensen laten weten het duurdere weekje Turkije in te wisselen voor een goedkoper weekje Nederland.’

Reageer op dit artikel