nieuws

Herman den Blijker begint restaurant school

Hotel

Herman den Blijker komt dit najaar met een nieuw tv-programma, Restaurant School. Dat heeft de chef-kok gezegd tegen RTL Boulevard. Hij gaat mensen opleiden om ze vervolgens een baan aan te bieden in een van zijn eigen restaurants.

Herman den Blijker begint restaurant school

De Rotterdamse kok richt zich in zijn programma op mensen die al langere tijd werkloos zijn. Mensen die de weg naar de arbeidsmarkt om welke reden dan ook niet weten te vinden.

Het programma wordt opgenomen in een restaurant in Rotterdam en wordt dit najaar uitgezonden. Momenteel draait bij RTL het eerste seizoen van Herrie XXL van Herman den Blijker.

RTL heeft al meer programma’s die zich inzetten voor werklozen. Zo heeft Daphne Deckers een programma om moeders terug in het zadel van de arbeidsmarkt te helpen en ook in het programma Hotel de Toekomst dat opgenomen werd bij hotel de Roskam in Rheden werden werklozen aan een baan geholpen door Martijn Krabbé.

Reageer op dit artikel