nieuws

Herr Flick zet hotel op stelten

Hotel

TV sterren waren het afgelopen weekend te gast in Hotel De Druiventros in het Brabantse Berkel-Enschot voor een meet-and-greet sessie met hun fans. Uit de serie ‘Allo Allo’ gaven onder anderen Herr Flick (Richard Gibson) en Officer Crabtree (Arthur Bostrom) acte de présence.

Herr Flick zet hotel op stelten

De organisatie lag in handen van Dutch Star Con. Fans konden tegen betaling een praatje maken en met hun idolen tegen extra betaling op de foto gaan en genieten van andere activiteiten zoals een barbecue, een kostuumsessie en een theatershow.

Ook personages uit Star Trek en Star Wars waren aanwezig om zich onder het publiek te mengen. De bijkomsten die door honderden belangstellenden werden bezocht, hadden veel weg van reünie.

Herr Flick liet weten dat hij behalve met signeersessies de kost verdient met het spelen in toneelstukken, het schrijven voor tv-series en theater. Daarnaast is hij actief als journalist voor een paar Engelse kranten. ‘Alo Alo’ was jarenlang populair in tientallen landen.

Reageer op dit artikel