nieuws

Hilton Garden Inns naar Nederland

Hotel

Hilton wil de formule Hilton Garden Inns naar Nederland brengen. Het gaat om drie of viersterrenhotels voor het middensegment. Hilton heeft het streefaantal van deze hotels inmiddels prijsgegeven.

Hilton Garden Inns naar Nederland

Het gaat om vijf vestigingen van Hilton Garden Inns. Dat zegt Jan van der Putten, general manger van het Hilton op Schiphol en als culstermanager verantwoordelijk voor Rotterdam en de hotelontwikkeling in Den Haag, in FEM Business.

Verder groeien

‘In Nederland willen wij tussen nu en 2010 vijf Hilton Garden Inns openen en daarna willen we verder groeien. Het zullen hotels worden van honderd tot 180 kamers in de drie- à viersterrencategorie, die voor een breed publiek toegankelijk worden’, aldus Van der Putten.

Hilton Garden Inns is vooral een succes in de Verenigde Staten. De formule telt in Europa nog slechts enkele vestigingen. Zo heeft Italië in Rome en Florence een Garden Inns en ging dit jaar de deuren open van het Hilton Garden Inn Stuttgart NeckarPark in Duitsland.

Zie ook:

Opening Hilton Garden Inn Stuttgart NeckarPark

Hilton Garden Inns naar Nederland

Reageer op dit artikel