nieuws

Hilton haringparty afgelast

Hotel

De jaarlijks zeer bekende haringparty in het Amsterdam Hilton Hotel gaat niet door. Ook de door Hanos geplande wedstrijd Haringmasters is uitgesteld. De afgelastingen zijn het gevolg van het uitstelling van de start van het haringseizoen.

Hilton haringparty afgelast

De jaarlijkse haringparty in het Hilton is een happening voor de lokale jetset. Wanneer het maatjesfeest wordt gehouden, is nog niet bekend. Het hangt af van de officiële start van het haringseizoen dat gisteren is uitgesteld omdat de kwaliteit van de haring op dit moment ondermaats is.

De matige haring houdt ook in dat de finale om de HANOS Haringmasters 2006 niet doorgaat. De wedstrijd zou plaatsvinden tijdens de open dag van groothandel Hanos op woensdag 31 mei. De open dag gaat wel door. Bij de Haringmasters gaat het om het maken van creatieve gerechten met de Hollandse Nieuwe als hoofdingrediënt.

Reageer op dit artikel