nieuws

Hilton-omzet groeit hard

Hotel

De omzet van Hilton is afgelopen jaar flink gestegen. De zes vestigingen van Hilton in ons land zorgden voor een omzetplus van 13 procent. Dit jaar gaat het hotelbedrijf flink investeren, zo belooft hotelbaas Roberto Payer.

Hilton-omzet groeit hard

De jaaromzet van Hilton kwam in 2006 uit op 77 miljoen euro. Het jaar ervoor stond de euroteller op 68 miljoen. De toename wordt vooral toegeschreven aan het goeddraaiende Hilton Schiphol. Hilton steeg van zeventien naar veertien in de Misset Horeca Top-100, de ranglijst met grootste horecabedrijven van ons land.

Voor dit jaar heeft Hilton aardig wat plannen. Er wordt totaal vijf miljoen euro uitgetrokken. Daarvan wordt ondermeer restaurant Roberto’s in Hilton Amsterdam heringericht door een hip Londens architectenbureau. Verder krijgt de Amsterdamse vestiging aan de Apollolaan nieuwe ramen.

Zie ook:

Ons omvangrijke Top-100-dossier

Reageer op dit artikel