nieuws

Hilton opent 15 nieuwe hotels in Turkije

Hotel

Hotelketen Hilton opent de komende vijf jaar ongeveer vijftien nieuwe hotels in Turkije. Daartoe werd een overeenkomst getekend met het Turkse Amplio. De hotels omvatten 2.500 kamers en worden gevestigd in diverse regionale topsteden door het gehele land.

Hilton opent 15 nieuwe hotels in Turkije

De eerste nieuwe hotels komen in Manisa en Diyarbakir, meldt Zakenreisnieuws.nl. Turkije werd onlangs door Hilton aangeduid als groeimarkt, naast Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Italië, Duitsland en het Iberisch Schiereiland.

De onderkomens worden onder de merknamen Hampton by Hilton en Hilton Garden Inn in de markt gezet.

Hilton heeft reeds acht hotels in Turkije, waaronder één Conrad en zeven Hiltons.

Meer Hilton berichten:

Reageer op dit artikel