nieuws

Hilton opent op luchthaven Madrid

Hotel

Hotelketen Hilton heeft een nieuwe vestiging geopend op de luchthaven Madrid Barajas. Het hotel is strategisch gelegen, op slechts vijf minuten rijafstand van het Madrileense conventiecentrum IFEMA. Daarmee is het hotel bij uitstek geschikt voor zakenreizigers. Het hotel telt 284 kamers en suites, voorzien van LCD-flatscreentelevisies en breedbandinternet.

Hilton opent op luchthaven Madrid

Op de begane grond bevinden zich diverse vergader- en conferentieruimtes, met een capaciteit van maximaal duizend gasten. Het hotel beschikt verder over een fitnessruimte, een sauna en een zwembad. Ook is er een bar en twee restaurants.

Het complex bestaat uit twee kubusvormige gebouwen van acht verdiepingen, elk met een atrium van 25 meter hoog, meldt Zakenreisnieuws.nl. Het nieuwe Hilton Madrid Airport is de vijfde vestiging van Hilton in Spanje.

Meer berichten over Hilton:

Reageer op dit artikel