nieuws

Hilton wil 1000 nieuwe Europese hotels

Hotel

Hilton heeft grote plannen in Europa. Het Amerikaanse hotelbedrijf wil duizend nieuwe hotels op ons continent. Hilton wil deze groei in tien jaar bewerkstelligen en zet daarbij succesvolle merken uit Noord-Amerika in.

Hilton wil 1000 nieuwe Europese hotels

Het nieuws over de Europese expansie komt van Tom Keltner, merkendirecteur van Hilton Hotels Corporation. Keltner sprak tijdens het International Hotel Investment Forum in Berlijn. Hij vertelde dat Hilton de succesvolle Noord-Amerikaanse merken gaat inzetten om de snelle Europese groei van de grond te krijgen.

Verschillende prijsniveaus

‘Wanneer we naar Hilton in Europa kijken, dan zien we de noodzaak om te beschikken over hotels met verschillende prijsniveaus. We zullen de merken afstemmen op de lokale markt’, aldus Keltner, die aangaf Europese kansen te zien voor de merken Hampton Inn, Garden Inn en Doubletree.

Zie ook:

Hilton verkoopt 132 Europese hotels

Reageer op dit artikel