nieuws

Hippe keten Aloft aast op Amsterdam

Hotel

Aloft, het jongste hotelmerk uit de stal van hotelconcern Starwood, opent mogelijk een vestiging in Amsterdam. Dat zegt Coen van Niersen, de Nederlandse manager van het Aloft hotel in Brussel.

Hippe keten Aloft aast op Amsterdam

Aloft Brussel gaat 1 september open en is de eerste Aloft in Europa. Aloft bestaat sinds 2008. Het werd ontwikkeld uit de dna van W Hotels, Starwoods design brand. Montreal, Canada had de eerste Aloft. Er zijn inmiddels wereldwijd 50 vestigingen. Na Brussel volgt Londen, in 2012.

Nederlandse steden

Mogelijk is daarna Nederland aan de beurt. Coen van Niersen vermoedt dat Amsterdam de eerst aangewezen stad is: ‘Maar ik kan me voorstellen dat ook gekeken wordt naar steden als Utrecht of Rotterdam’.

Spelen met de Wii

Aloft loopt voorop als het gaat om technologie. De focus ligt op de sociale ruimte, met name de Wxyz bar – een hippe cocktail bar met dj’s, een pool tafel, en spelavonden waar gasten via de Wii meedoen aan een bowling- of tennis toernooi.

In Misset Hotel volgende week een interview met Aloft-manager Coen van Niersen

Reageer op dit artikel