Historische hotels op Luxuryvintagehotels.com

Historische hotels op Luxuryvintagehotels.com

Hotels met een lange geschiedenis als gemeenschappelijke deler hebben zich sinds 1 augustus verenigd in Luxury Vintage Hotels. Via de website www.luxuryvintagehotels.com proberen ze meer onder de aandacht te komen van consumenten.

Stuk voor stuk hebben de hotels op Luxuryvintagehotels.com een eigen stijl en karakter. Het gaat om hotels in kastelen, kloosters, boerderijen, stadspanden of villa’s. Zichtbaar in de hotels zijn nationale culturele tradities, historisch erfgoed en architectuur.

Momenteel zijn er 61 hotels bij Luxury Vintage aangesloten, waarvan het merendeel ook deel uit maakt van Quality Lodgings. Per 1 september sluiten meerdere hotels aan waaronder Hotel Lauswolt (Beetsterzwaag), ’t Kerckebosch (Zeist) en Château Holtmühle (Tegelen).

Luxury Vintage richt zich op de internationale markt. ‘Om deze marktbewerking te optimaliseren kent de organisatie een breed-disciplinaire Raad van Advies met vertegenwoordigers uit diverse organisaties zoals uit de hotelwereld, toerisme, waaronder het NBTC, en marketingorganisaties’, aldus initiator Hein van Beek.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.