nieuws

Historische hotels op Luxuryvintagehotels.com

Hotel

Hotels met een lange geschiedenis als gemeenschappelijke deler hebben zich sinds 1 augustus verenigd in Luxury Vintage Hotels. Via de website www.luxuryvintagehotels.com proberen ze meer onder de aandacht te komen van consumenten.

Historische hotels op Luxuryvintagehotels.com

Stuk voor stuk hebben de hotels op Luxuryvintagehotels.com een eigen stijl en karakter. Het gaat om hotels in kastelen, kloosters, boerderijen, stadspanden of villa’s. Zichtbaar in de hotels zijn nationale culturele tradities, historisch erfgoed en architectuur.

Momenteel zijn er 61 hotels bij Luxury Vintage aangesloten, waarvan het merendeel ook deel uit maakt van Quality Lodgings. Per 1 september sluiten meerdere hotels aan waaronder Hotel Lauswolt (Beetsterzwaag), ’t Kerckebosch (Zeist) en Château Holtmühle (Tegelen).

Luxury Vintage richt zich op de internationale markt. ‘Om deze marktbewerking te optimaliseren kent de organisatie een breed-disciplinaire Raad van Advies met vertegenwoordigers uit diverse organisaties zoals uit de hotelwereld, toerisme, waaronder het NBTC, en marketingorganisaties’, aldus initiator Hein van Beek.

Reageer op dit artikel