nieuws

Hof van Wageningen benoemt restaurantmanager

Hotel

Conferentiehotel Hof van Wageningen heeft Susanne Slagman aangetrokken als manager voor het nieuw te openen à la carte restaurant Eatcetera. Voor Slagman betekent dat een behoorlijke carrièreswitch: zij komt niet uit de horeca.

Hof van Wageningen benoemt restaurantmanager

Slagman, die in Eatcetera een team gaat vormen met de vorige week aangestelde chef-kok Kristian Monsma, was in haar vorige baan jongerenadviseur bij arbeidsbureau CWI.

In die functie kwam ze geregeld in contact met werkgevers, en zo ook directeur Jaap Venendaal van Hof van Wageningen, dat toen nog WICC heette. In dat contact gaf ze aan graag de overstap naar de horeca te willen maken.

Nadat Slagman een aantal maal in het hotel had meegedraaid tijdens feestavonden, waren zowel zij als Venendaal er van overtuigd dat het inruilen van een kantoorbaan voor de horeca een goede stap zou zijn.

Per 1 september komt zij in dienst van het Wageningse hotel, waar dan Eatcetera de deuren opent.

Reageer op dit artikel