nieuws

Hof van Wageningen trekt chef-kok aan

Hotel

Congreshotel Hof van Wageningen in die Gelderse plaats heeft Kristian Monsma aangetrokken als chef-kok voor het nieuwe à la carte-restaurant EatCetera. Monsma komt van Marriott hotels.

Hof van Wageningen trekt chef-kok aan

Hof van Wageningen-directeur Jaap Venendaal kent Monsma van hun tijd bij Marriott Frankfurt, waar ze van 1996 tot 1998 samenwerkten.

Monsma wil in EatCetera een ‘klassieke’ kaart gaan voeren, met gerechten als Crêpes Suzette en Sole Meunière, en daarnaast seizoensgericht werken met wildgerechten, asperges en kreeft. Hij benadrukt dat het restaurant voor iedereen toegankelijk wordt, niet alleen voor hotelgasten.

Hof van Wageningen heette tot voor kort WICC, en was eigendom van de Wageningse Universiteit. Eind vorig jaar kocht toenmalig directeur Venendaal het hotel, en is momenteel bezig het aan een grondige opfrisbeurt te onderwerpen. Eerst wordt het oude zelfbedieningsrestaurant omgebouwd tot à la carte, daarna komen de kamers aan bod.

Reageer op dit artikel