nieuws

Holiday Inn Eindhoven dicht door asbest

Hotel

Het Holiday Inn hotel in Eindhoven is tijdelijk gesloten. Dit vanwege de vondst van asbest. Alle gasten van het hotel zijn uit voorzorg geëvacueerd. Medewerkers zijn overgebracht om werkzaamheden uit te voeren in het Eden Crown Hotel.

Holiday Inn Eindhoven dicht door asbest

Algemeen directeur Frans Wientjes laat weten het voorval erg serieus te nemen. ‘Asbestverspreiding is een vervelende aangelegenheid en wij betreuren dat dit in een van onze hotels heeft plaatsgevonden’

Wientjes vervolgt op de website van Holiday Inn Eindhoven: ‘Er wordt op dit moment onderzocht hoe de verspreiding plaats heeft kunnen vinden. Wij hebben uit voorzorg besloten al onze gasten onder te brengen in nabij gelegen hotels. De medewerkers zullen hun werkzaamheden voortzetten in het Eden Crow Hotel’.

De asbest is vrijgekomen bij verbouwingswerkzaamheden in het hotel. Daarbij is volgens het Eindhovens Dagblad een kleine hoeveelheid vrijgekomen. Het hotel verwacht over maximaal een week weer open te gaan.

Reageer op dit artikel