nieuws

Holiday Inn Express in kantoor Rotterdam

Hotel

Er komt een Holiday Inn Express met 174 kamers in het kantoorgebouw Weenahuis in Rotterdam. The Vincent Hotel Groep/Dutch Hotel-partners (TVHG) heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met de vastgoedeigenaar.

Holiday Inn Express in kantoor Rotterdam

Dit meldt Vastgoedmarkt.nl op basis van een persbericht van Colliers, de vastgoedadviseur van hotelbedrijf The Vincent Hotel Groep/Dutch Hotel-partners. Er is een huurcontract gesloten voor 25 jaar. Interstate Hotels & Resorts zal het hotel gaan managen namens TVHG.

De opening van het hotel is al voor eind van dit jaar gepland. Volgens TVHG is een dergelijk hotel in Rotterdam hard nodig, omdat de Maasstad volgens de groep een gebrek heeft aan internationale budgethotels.

The Vincent Hotel Groep zegt binnenkort nog meer overeenkomsten bekend te maken in Den Haag, Utrecht en Arnhem.

Reageer op dit artikel