nieuws

Holiday Inn Leiden start eigen buslijn

Hotel

Holiday Inn Leiden komt met een gratis shuttleservice. Hotelgasten kunnen vanaf 4 september op werkdagen kosteloos gebruik maken van gespecialiseerd vervoer van het hotel naar het treinstation, en vice versa.

Holiday Inn Leiden start eigen buslijn

Volgens Holiday Inn Leiden gaat het om een uniek initiatief in de hotellerie in de regio Leiden. ‘Uit onderzoek blijkt dat er behoefte bestaat aan een rechtstreekse busverbinding van en naar Leiden Centraal station. In samenwerking met taxibedrijf De Groot uit Leiden exploiteren we daarom binnenkort een shuttleservice’, aldus general manager Max Worms.

De bus rijdt in de ochtend- en avondspits. De eerste bus vertrekt ’s ochtends om 07.30 uur van het hotel naar het treinstation. De laatste bus van Leiden CS naar Holiday Inn Leiden rijdt om 18.45 uur. Worms: ‘Een bekwame en vriendelijke chauffeur zorgt dat de gast binnen tien minuten wordt afgezet voor de ingang van het hotel’.

Holiday Inn Leiden is een viersterrenhotel en onderdeel van InterContinental Hotels Group. Het hotel telt 200 kamers en beschikt over veertien zalen en boardrooms, voorzien van airconditioning en draadloos internet. Daarnaast beschikt het hotel over een evenementenhal met ruimte voor maximaal 2.000 personen.

Reageer op dit artikel