nieuws

Holland Hotels benoemt nieuwe top

Hotel

Holland Hotels voert per 1 oktober een grondige verandering in haar organisatie door. Deed het samenwerkingsverband het eerst met een voorzitter, nu komt daar nog een directeur bij. Die directeur en de nieuwe voorzitter zijn nu benoemd.

Holland Hotels benoemt nieuwe top

Geert-Jan Nieveen wordt de directeur, en neemt daarmee de dagelijkse leiding van Holland Hotels over van Karin Brandt, die tot nu toe voorzitter was van Holland Hotels, maar eerder deze maand aankondigde te vertrekken. Nieveen was hiervoor directeur van de World Trade Centres van Almere en Eindhoven, en werkte bij Golden Tulip.

Frits Hulshof, eigenaar van Hotel-Restaurant de Zwaan in Delden, volgt Brandt op als voorzitter. In de functie van directeur legt Nieveen verantwoording af aan Hulshof en de rest van het bestuur.

De kernopdracht van de nieuwe topmannen is het laten groeien, verder ontwikkelen en positioneren van Holland Hotels. Ook moet het huidige aantal van 86 hotels uitbreiden.

Holland Hotels zijn individueel geleide hotels met maximaal 50 hotelkamers.

Reageer op dit artikel