nieuws

Holland Hotels krijgt directeur

Hotel

Holland Hotels krijgt een directeur. Karin Brandt verlaat als bestuursvoorzitter het samenwerkingsverband van 86 zelfstandige hotels. Brandt meldt dat op korte termijn een directeur wordt gepresenteerd.

Holland Hotels krijgt directeur

Nog deze maand wordt de directeur van Holland Hotels bekendgemaakt, zo laat Brandt weten. Met de komst van een directeur treedt Brandt per 1 oktober terug als voorzitter. Ze wordt de nieuwe zakelijk directeur van het Nederlands Scheepvaartmuseum Amsterdam.

‘We hebben hard gewerkt om Holland Hotels te professionaliseren’, laat Brandt weten. ‘Ik heb in het voorjaar in de deelnemersvergadering een plan gepresenteerd om Holland Hotels te laten leiden door een directeur. Dit is unaniem goedgekeurd’.

Zoektocht

Vervolgens is Brandt een zoektocht begonnen naar een directeur. Die wordt zeer binnenkort bekendgemaakt. ‘Tevens betekende dit dat ik mezelf eigenlijk overbodig heb gemaakt en dus heb ik intern aangekondigd dat ik zal terugtreden als voorzitter per 1 oktober 2008. Het voorzitterschap wordt intern ingevuld door één van de huidige bestuursleden’.

Karin Brandt startte haar job bij Holland Hotels eind vorig jaar. Ze volgde John Moreau op die na zes jaar de voorzittershamer neerlegde. Brandt was eerder onder andere actief bij de opstart van het Mövenpick Hotel in Amsterdam. Daarnaast is ze directeur van Burns Hotel Sales & Marketing Consultancy.

Reageer op dit artikel