nieuws

Holtrop van Echoput naar Post-Plaza

Hotel

Tjeerd Holtrop is per 1 oktober benoemd tot general manager van Grand Hotel Post-Plaza in Leeuwarden. Holtrop komt over van Hotel Restaurant Gastronomique De Echoput in Apeldoorn.

Holtrop van Echoput naar Post-Plaza

Holtrop ziet uit naar zijn nieuwe baan. ‘De stad Leeuwarden heeft veel te bieden voor de zakelijke als de leisure gast. Leeuwarden is Amsterdam in het klein met zijn grachten en prachtige architectuur. Het is geweldig om Post-Plaza én Leeuwarden in de markt te zetten.’

Tjeerd Holtrop werkte eerder voor ondermeer Novotel, Golden Tulip en de Amsterdamse hotels The Grand en Krasnapolsky. Sinds 2006 was hij general manager van De Echoput in Apeldoorn, het bedrijf van smaakprofessor Peter Klosse.

Recente hoteltransfers

Reageer op dit artikel