nieuws

Hoofddorp krijgt primeur op hotelgebied

Hotel

In Hoofddorp komt het eerste Hyatt Place hotel van Europa. Het hotel krijgt 330 kamers en gaat naar verwachting in 2013 opent. Place is één van Hyatts acht hotelmerken. In de binnenstad van Amsterdam wordt ook gewerkt aan een Hyatt hotel – Andaz.

Hoofddorp krijgt primeur op hotelgebied

Het Place hotel in Amsterdam-Hoofddorp zal niet het enige hotel van dit merk blijven in Europa. Andere vestigingslocaties zijn echter nog niet bekend gemaakt.

Het Hyatt place hotel komt dicht bij de snelwegen A4/A5 en ligt op 12 kilometer afstand van de RAI in Amsterdam. Het hotel krijgt gratis Wi-Fi, ontbijtservice, een fitness ruimte, een koffie- en wijnbar en gasten kunnen er 24 uur per dag lunch, ontbijt of diner bestellen. Voor de wat snellere hap zijn er sandwiches en salades te krijgen in een zelfbedieningsmeubel.

In Amerika zijn meer dan 160 Hyatt Place hotels, dertig locaties zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor de realisatie van het hotel in Hoofddorp dat Hyatt Place Amsterdam Airport gaat heten, is een overeenkomst getekend met projectontwikkelaar Hillgate Properties.

Reageer op dit artikel