nieuws

Hoofdkantoor Hilton verplaatst

Hotel

Het hoofdkwartier van Hilton Hotels verlaat het Californische Beverly Hills en strijkt neer in de oostelijke staat Virginia. Hilton laat weten op deze manier doelmatiger te kunnen werken.

Hoofdkantoor Hilton verplaatst

Het dagblad The Washington Post berichtte donderdag dat Hilton Hotels heeft besloten naar het district Fairfax ten westen van de Amerikaanse hoofdstad Washington te gaan. De autoriteiten in Virginia hebben hun prominente hotelgast met leuke extraatjes ter waarde van 3,5 miljoen euro naar Fairfax gelokt.

Een district vlakbij in Maryland had het nakijken. Het had niet veel gescheeld of Hilton had in die aangrenzende staat onderdak gevonden vlakbij het hoofdkwartier van zijn voornaamste concurrent, Marriott International.

Hilton-bestuursvoorzitter Christopher Nassetta zei in een door het bedrijf verspreide verklaring dat de nieuwe locatie Hilton Hotels in staat stelt doelmatiger te werken. Het bedrijf gaf eerder aan dat het vertrek uit Beverly Hills naar de regio Washington onder meer kosten bespaart.

Reageer op dit artikel