nieuws

Hoogte transacties hotelvastgoed neemt toe

Hotel

De eerste helft van dit jaar is er in euro’s beduidend meer hotelvastgoed overgegaan in andere handen dan in dezelfde periode vorig jaar. Tot nu toe is er dit jaar voor 275 miljoen euro verhandeld.

Hoogte transacties hotelvastgoed neemt toe

In heel 2007 is er voor 440 miljoen euro verhandeld, blijkt uit onderzoek van Invast Hotels gemeld door Hotellerie.nl. De 275 miljoen euro van de eerste helft van dit jaar is meer dan de 210 miljoen euro in de eerste zes maanden van 2007.

Onder de stijging in euro’s daalde het aantal transacties. Halverwege 2008 zijn zeventien hotelobjecten van eigenaar gewisseld. Crown Plaza Amsterdam City Center was met 72 miljoen euro de transactie met grootste omvang van dit jaar tot nu toe.

Reageer op dit artikel