nieuws

Horeca Groningen goed gewaardeerd

Hotel

De horeca in Groningen wordt goed gewaardeerd. Uit onderzoek onder ruim zevenhonderd bezoekers blijkt dat driekwart de kwaliteit van de bedrijven ‘goed’ of ‘uitstekend’ vindt.

Horeca Groningen goed gewaardeerd

Het onderzoek is uitgevoerd door het Groningse horeca-adviesbureau Van Bergen Nieman. 80 procent van de bezoekers laat weten erg tevreden te zijn over de diversiteit van de bedrijven. Het meest tevreden zijn de ondervraagden over de vriendelijkheid van de gastheren en -vrouwen.

Kritiek is er vooral op de kwaliteit van de toiletten in eetcafés en fastfoodrestaurants. Volgens 40 procent van de ondervraagden kan dit beter. Voor verbetering vatbaar zijn ook de staat van het terrasmeubilair en de snelheid van het opnemen en uitserveren van bestellingen.

Populairste terras is dat van ’t Feithhuis aan het Martinikerkhof.

Reageer op dit artikel