nieuws

Hospitality Congres gaat over macht consument

Hotel

Het jaarlijkse Hospitality Congres van de HSMAI staat dit jaar in het teken van de toegenomen ‘macht van de consument’. Met het thema YOU wordt een dag lang gesproken over opvallende ontwikkelingen binnen traditionele competenties waar professionals mee te maken hebben.

Hospitality Congres gaat over macht consument

Het Sales, Marketing & Communicatie Congres voor professionals in de Gastvrijheidsindustrie wordt vrijdag 5 oktober gehouden. Plaats van handeling is de Olofskapel van NH Barbizon Palace Amsterdam.

‘Waren het vorig jaar nog vooral de vele nieuwe communicatiekanalen en technieken die het speerpunt van de programmering vormden, dit jaar belichten we ook een aantal opvallende ontwikkelingen en tendensen binnen de meer traditionele competenties waar professionals mee te maken hebben’, aldus managing director Hans Poortvliet van HSMAI Nederland.

Rondom de dag heeft de HSMAI een speciale website gelanceerd, www.youstaatcentraal.nl.

HSMAI is het grootste business-to-business beroepsnetwerk voor Marketing-, Sales & Communicatieprofessionals in de gastvrijheidsindustrie.

Reageer op dit artikel