nieuws

Hotel Aduard naar Best Western

Hotel

Hotel Aduard in Groningen sluit zich aan bij Best Western. Na een grondige verbouwing van een jaar is het gerenoveerde hotel restaurant door staatssecretaris Bleker officieel geopend. Bleker werd bijgestaan door burgemeester Swart van Zuidhorn.

Hotel Aduard naar Best Western

De capaciteit van het restaurant en de zalen is verdrievoudigd en het hotel is uitgebreid met twaalf kamers. Alle zalen zijn multifunctioneel en kunnen apart worden gebruikt, maar ook worden samengevoegd voor grote gezelschappen tot 400 gasten.

Wytze van den Berg

In het vernieuwde hotel staat de natuur centraal. Minke Kingma, eigenaresse van Best Western Hotel Restaurant Aduard: ‘De natuur zie je terug in de gebruikte materialen, schilderijen en gerechten maar ook in het uitzicht en de locatie.’

Wytze van den Berg, directeur Best Western Hotels Nederland ziet hotel Aduard als een aanwinst voor BW. ‘De locatie, naast Groningen, is voor zowel de toeristische als de zakelijke markt heel belangrijk. Bovendien is het een hotel waar persoonlijke gastvrijheid hoog in het vaandel staat.’

Reageer op dit artikel