Hotel Amstelkwartier kweekt kruiden op dak

Hotel Amstelkwartier kweekt kruiden op dak

In de bouw van het nieuwe hotel in het Amstelkwartier komt er een kas op het dak. De kas is onderdeel van het plan van het hotel om zo duurzaam mogelijk te opereren.

In de kas op het dak worden kruiden gekweekt voor de keuken van het hotel. Andere ‘groene’ maatregelen zijn het hergebruik van water en energie. Zo wordt er bijvoorbeeld energie opgewekt uit afval van het hotel.

Hotel Amstelkwartier moet een viersterren hotel worden met ruim driehonderd kamers. Het is in ontwerp van Mulderblauw architecten en Architectenbureau Paul de Ruiter.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.