nieuws

Hotel beloont groene gasten met voordeel

Hotel

Het Charles Hotel in Cambridge wil zich ‘groen onderscheiden’, en komt met unieke aanbiedingen voor gasten die zich milieuvriendelijk gedragen. Die kunnen bijvoorbeeld veel goedkoper parkeren.

Hotel beloont groene gasten met voordeel

Naast het hotel staan gratis oplaadpalen voor elektrische en hybride auto’s. Dat is niets nieuws; sommige McDonald’s vestigingen doen dat ook. Het hotel gaat echter nog verder. Ze hebben een heel scala aan voordelen voor gasten die ‘slimme’ keuzes maken met betrekking tot vervoer.

Gasten kunnen bijvoorbeeld gratis hun fiets ‘parkeren’, en gratis fietsen huren. Ook heeft de garage een nieuw gepatenteerd systeem dat ervoor zorgt dat zuinige auto’s tegen een goedkoper tarief kunnen parkeren dan grote en zware auto’s die meer benzine slurpen.

Het speciale systeem meet de afmetingen van de auto en past het parkeertarief daarop aan.

De grage heeft ook een speciale plek voor automobilisten die hele kleine auto’s, zoals de Mini Cooper en de Smart rijden. Er is ook een banden-opblaas-systeem dat gasten gratis kunnen gebruiken, zodat hun banden goed gevuld zijn en ze zo min mogelijk brandstof verbruiken.

Reageer op dit artikel