nieuws

Hotel biedt kantoorkamer voor een dag

Hotel

Londen is een nieuw, apart hotel rijker. Het Hoxton Hotel in een hippe buurt in East End biedt naast de gebruikelijke hotelfaciliteiten ook ruimtes aan voor niet-gasten. Het gaat om speciale kamers waar zakenmensen voor een klein bedrag een dag een kantoorkamer kunnen gebruiken.

Hotel biedt kantoorkamer voor een dag

Het Hoxton Hotel opende op 1 september de deuren. De Hoxton Urban Lodge voor niet-gasten beschikken over een bureau, draadloos internet, telefoon en een sanitaire ruimte. De kamers zijn op werkdagen open van 10.00 tot 16.00 uur. Eén dag een kamer huren kost 19 Britse pond, zo’n 26 euro.

Hoxton Hotel is het idee van Sinclair Beecham, de medeoprichter van de Britse horecaketen Pret a Manger. Hij begon het hotel uit frustratie, zo meldt Hotelmarketing.com. Beecham hekelde al langer de prijzen in hotels. Als reactie daarop bedacht hij het hotelplan om een logiesbedrijf annex businessruimte met superieur design aan te bieden voor vriendelijke prijzen.

Reageer op dit artikel