nieuws

Hotel biedt klanten tablet voor sociale media

Hotel

Horecagasten publiceren regelmatig over hun ervaringen via sociale media. Bij hotel-restaurant Het Witte Paard in Etten-Leur wachten ze dat niet af, maar wordt de mogelijkheid direct geboden.

Hotel biedt klanten tablet voor sociale media

Om het gasten gemakkelijk te maken om een mening over het hotel te geven, stelt Het Witte Paard enkele tabletcomputers beschikbaar. Daarmee kan de klant direct via bijvoorbeeld Twitter of Facebook laten weten hoe zijn verblijf hem is bevallen.

Cijfers

Via de tabletcomputers kunnen de gasten van het hotel ook cijfers geven voor zaken als de locatie , service, het eten en de staat van de kamers. Het management is niet bang voor negatieve reacties van klanten, daar wordt constructief op gereageerd.

Reageer op dit artikel