nieuws

Hotel bij grootste indoor golfcomplex

Hotel

Het grootste indoor golfcomplex ter wereld in Amersfoort waarover onderhandeld wordt, biedt ruimte aan de nodige horeca. Zo moet er onder andere een hotel komen met ruim tweehonderd kamers.

Hotel bij grootste indoor golfcomplex

Dat valt op te maken uit diverse berichtgevingen over het ambitieuze golfplan. Ondernemer Jon Standing is met de gemeente Amersfoort in onderhandeling over Golf Arena. Dit moet het grootste indoor golfcomplex ter wereld worden.

Golf Arena moet 34 afslagplaatsen en 14.000 vierkante meter aan oefenfaciliteiten op synthetisch gras krijgen. Daarnaast is er ruimte voor de nodige horeca. Zo moet er een hotel komen met meer dan tweehonderd kamers en is er ruimte voor een restaurant en wellness.

Het complex verwacht jaarlijks minimaal 150.000 bezoekers te trekken. Dit zijn veelal sportbeoefenaars, zowel profs als amateurs. Daarnaast mikt Golf Arena op de zakelijke markt.

Golf Arena moet eind 2010 worden opgeleverd. Standing hoopt eind van dit jaar meer duidelijkheid te kunnen verschaffen over de exacte locatie en de betrokken financiers.

Reageer op dit artikel