nieuws

Hotel Casa 400 wil ‘buzzen’ met paashaas

Hotel

Hotel Casa 400 in Amsterdam is een actie gestart rondom de paashaas. Het hotel probeert middels een video op YouTube een buzz te creëren en zo extra hotelovernachtingen binnen te halen.

Hotel Casa 400 wil ‘buzzen’ met paashaas

Op een video op YouTube is te zien hoe de paashaas eieren verstopt in het hotel. Vervolgens is het de opdracht de vraag te beantwoorden hoeveel eieren er in het hotel zijn verstopt en waar ze liggen.

Vorig jaar zette Hotel Casa 400 de paashaas ook al in voor een actie. Toen was het ijverige beestje als afbeelding ergens te vinden op de website van het hotel. Gevolg was dat veel gasten en nieuwsbriefabonnees de website van het hotel grondig onderzochten om de haas en zijn verstopte eieren te vinden.

‘Bij sociale media draait het om geven en dat is wat wij proberen te doen’, zo laat een woordvoerder van Hotel Casa 400 weten. ‘De drie termen “opbouwen, onderhouden en oogsten” staan hierbij centraal. Het moet vooral fun zijn’.

Reageer op dit artikel