nieuws

Hotel de Bonte Wever naar vier sterren

Hotel

Hotel De Bonte Wever in Assen heeft de 4-sterren status behaald. De vier sterren zijn deze maand toegekend door de Nederlandse Hotel Classificatie, onderdeel van het Bedrijfschap Horeca en Catering.

Hotel de Bonte Wever naar vier sterren

De Bonte Wever heeft 128 van de benodigde 73 punten voor de viersterrenstatus behaald en zit daarmee ver boven de norm. Algemeen directeur Christa de Ruiter van De Bonte Wever toont zich trots in de lokale pers. ‘De kwalificatie van 4-sterren is de kroon op de bouw van ons hotel wat een half jaar geleden werd afgerond. Wij hebben hier hard aan gewerkt.’

De Bonte Wever hoopt met de viersterrenstatus ook aantrekkelijker te zijn voor zakelijke gasten. Daartoe heeft De Bonte Wever tevens een nieuwe congreszaal ingericht. De zaal kan bijeenkomsten tot 400 personen herbergen. Op 8 mei is de zaal open tijdens de Miss Drenthe verkiezing 2011.

Reageer op dit artikel