nieuws

Hotel in aanbouw geeft rondleidingen

Hotel

Golden Tulip Leeuwarden verzorgt rondleidingen door het in aanbouw zijnde pand. Dit doet het hotel tijdens de Bedrijven Contact Dagen op 24 en 25 maart Ook het in aanbouw zijnde WTC zet de deuren open voor publiek.

Hotel in aanbouw geeft rondleidingen

Tijdens de rondleiding zal de bezoeker een beeld krijgen van de faciliteiten en kamers die het WTC en GT Leeuwarden te bieden hebben. Tevens maken de bezoekers kans op gratis overnachtingen en diners.

143 Kamers

Vanaf juli 2009 zullen WTC Leeuwarden en Golden Tulip & Tulip Inn Leeuwarden hun deuren openen. Met 143 kamers zal dit het grootste vergader, expo en hotel complex van het Noorden worden. Het hotel heeft een directe toegang tot het WTC Expo, welke 45.000 m2 beursoppervlakte biedt. GT Leeuwarden krijgt ook enkele longstay appartementen.

Faciliteiten

In Golden Tulip & Tulip Inn Leeuwarden komt een ontbijtrestaurant op de bovenste etage met een prachtig uitzicht over de stad, bar, fitness, sauna en stoombaden, voldoende parkeergelegenheid, business corner, wireless internet en airconditioning.

WestCord

Het hotel is eigendom van WestCord Hotels van Harry Westers en is franchisenemer van Golden Tulip. Het is geen managed hotel van GT.

Ook in Amsterdam wordt volgens dezelfde constructie gewerkt aan het nieuwe Fashion Hotel, tegenover het World Fashion Centre aan de A10.

Meer over Golden Tulip en WestCord

Reageer op dit artikel