nieuws

Hotel jubileert met kunstschilders

Hotel

Het jubelerende Hotel Spaander in Volendam heeft vijftien professionele kunstschilders aangetrokken voor een jubileumevenement. De schilders uit binnen- en buitenland vertonen eind augustus hun kunsten in het vissersdorp. Bedenker van het kunstzinnige evenement is het 125-jarige Hotel Spaander.

Hotel jubileert met kunstschilders

Op 27, 28 en 29 augustus wordt Volendam weer de kunstenaarskolonie die het ooit was rond 1900. De vijftien kunstschilders vertonen op die dagen hun kunsten op verschillende plaatsen in en rondom het historische centrum van Volendam.

Best Western Hotel Spaander bestaat dit jaar 125 jaar. Het hotel houdt meerdere jubileumactiviteiten. Naast het initiatief met kunstschilders was er onlangs een uitgebreide lunch voor deelnemers aan een historische autorit met oude Rolls Royce’s en Bentley’s.

Reageer op dit artikel