nieuws

Hotel laat gast twee keer op één dag arresteren

Hotel

De politie heeft dinsdag twee keer dezelfde hotelgast aangehouden voor huisvredebreuk. De 23-jarige Arnhemmer zorgde in een hotel in het centrum van Nijmegen voor zoveel overlast dat de politie twee keer werd gebeld.

Hotel laat gast twee keer op één dag arresteren

De man zorgde in de ochtend al voor problemen waarop de politie werd gebeld. Deze lieten hem vanwege zijn gedrag beoordelen door de GGZ.

Die besloot de man niet op te nemen, schrijf Dagblad de Gelderlander. Nadat hij was vrijgelaten, keerde hij terug naar het hotel en gedroeg hij zich daar vervelend. Een medewerker belde opnieuw de politie. Hij weigerde te vertrekken, waarop hij wederom werd aangehouden. De man is aan het einde van de dag weer vrijgelaten.

Reageer op dit artikel