nieuws

Hotel leent personeel uit aan saunacomplex

Hotel

Het Golden Tulip hotel in Epe leent personeel uit aan het saunacomplex De Veluwse Bron in Emst. Het gaat nu om drie tot vijf mensen. ‘We helpen elkaar en de medewerkers krijgen er een ervaring bij,’ aldus de partners.

Hotel leent personeel uit aan saunacomplex

Vanwege de recessie houden bedrijven minder vergaderingen en congressen buitenshuis dan normaal. Er is op dit moment niet altijd genoeg werk voor het personeel van het hotel. ‘Wat op dit moment voor alle hotels geldt’, aldus hotelmanager Andre Aaij in De Stentor.

Het saunacomplex De Veluwse Bron staat op dit moment juist te springen om meer mensen in de keuken, bediening en schoonmaak. ‘En als Golden Tulip het in de zomer weer drukker heeft, kunnen wij misschien personeel aan hen lenen’, vertelt Hester van de Bos, woordvoerder van de Veluwse Bron.

De twee bedrijven hebben al langer een goed contact, omdat gasten van het saunacomplex dikwijls een nacht in het hotel aan de Dellenweg verblijven.

Reageer op dit artikel