nieuws

Hotel Mooirivier ruilt kamers in voor luxe suites

Hotel

Hotel Mooirivier in Dalfsen is begonnen met een grootscheepse verbouwing. De meest westelijke vleugel van het hotel moet plaats maken voor 34 ruimere en luxueuze suites. De nieuwe vleugel wordt naar verwachting begin juli opgeleverd.

Hotel Mooirivier ruilt kamers in voor luxe suites

De huidige westelijke vleugel telt zestig hotelkamers. Deze maken plaats voor 34 luxe suites. De hotelcapaciteit neemt door de verbouwing af van 130 naar honderd, maar wordt volgens eigenaar Francis Hoekendijk meer wat ze voor ogen heeft.

‘We worden iets kleiner, maar wel fijner. De nieuwe viersterrenkamers brengen ons aanbod goed in balans. Alle voorzieningen en comfort worden hierdoor op één lijn gebracht, met als eindresultaat een redelijk exclusief hotel met vergaderruimten’, aldus Hoekendijk in de regionale krant De Stentor.

Hoekendijk startte vier jaar geleden Hotel Mooirivier toen ze Conferentiecentrum De Bron overnam. De afgelopen vier jaar zijn er diverse veranderingen doorgevoerd met de 34 ruime en luxe suites als laatste wapenfeit.

Reageer op dit artikel