nieuws

Hotel New York etmaal lang last van loeiend alarm

Hotel

Een constant loeiend alarm vanaf een bouwplaats in de buurt van Hotel New York in Rotterdam heeft vrijdag overdag, ’s nachts en zaterdag voor flinke overlast gezorgd.

Hotel New York etmaal lang last van loeiend alarm

Het alarm, met een zogeheten slow whoop-toon, heeft bijna een etmaal achter elkaar geklonken. De Milieudienst Rijnmond kreeg zeker dertig klachten, zo liet een woordvoerster zaterdag weten. Ook bij het politieservicenummer 0900-8844 kwamen ‘behoorlijk wat meldingen binnen’, aldus een woordvoerder.

Probleem

Het alarm begon vrijdagmiddag rond drie uur te loeien, zaterdag tegen enen stopte het lawaai pas. Het alarm heeft zo’n lange tijd geloeid omdat de projectleider vanuit België terug moest komen en de man het uiteindelijk niet voor elkaar kreeg om het probleem op te lossen.

Een speciale monteur moest er aan te pas komen om het technische mankement te repareren.

Hotel New York is sinds maart 2006 eigendom van de hotelgroep van Harry Westers, Westcord.

Reageer op dit artikel