nieuws

Hotel New York tijdelijk nieuwe brigade

Hotel

Het Rotterdamse Hotel New York had zaterdagmiddag een nieuw team voor de bediening: kinderen met het Downsyndroom. De Rotterdamse afdeling van Stichting Down Syndroom (SDS) vierde in het hotel De Wereld Downsyndroomdag.

Hotel New York tijdelijk nieuwe brigade

De 16-jarige Michelle is een van de jongeren die volop genoot van haar rol als serveerster. ‘Ik vind dit werk bijna net zo leuk als mijn eigen werk. Doordeweeks werk ik in een bouwmarkt als vakkenvuller. De 13-jarige Inge, die net als de andere serveersters een echt Hotel New York-schort omhad, was al even enthousiast. ‘Wilt u koffie of thee? En misschien iets lekkers erbij? vroeg ze de gasten met een glimlach.

Westcord

Westcord Hotels is de (derde) eigenaar van Hotel New York. In 2001 werd Hotel New York, na 8 jaar, overgenomen van de oprichters Hans Loos, Daan van der Have en Dorine de Vos, door de gebroeders Tieleman. In maart 2006 verkochten zij het aan Westcord Hotels.

Reageer op dit artikel